vr 22 nov. | De evolutie

Lezing Mildheid brengt jou geluk

Registratie is afgesloten
Lezing Mildheid brengt jou geluk

Tijd en locatie

22 nov. 2019 19:10
De evolutie, Bisschopsdreef 17, 8310 Brugge, België

Over het evenement

De Kerst en advents periode is een energetisch sterke periode waarbij het openen van je hart: het groeien in onvoorwaardelijke Liefde, centraal staat. Mildheid is verbonden met het hart, de onvoorwaardelijke Liefde.

 Mildheid is geen duidelijke afgebakende actie zoals koken of iemand helpen verhuizen of de hond van de buren uitlaten. Het is bijna niet definieerbaar en zeker niet meetbaar. Mildheid is verbonden met het “zijn”. Het is een levenshouding waar je elke dag bewust kunt voor kiezen.

Iedereen heeft in zijn leven wel ergens geen mildheid ervaren. Op één of andere manier kreeg je te horen dat wat je deed niet goed was, wat je zei niet goed was ...

Kortom je voelde je veroordeeld.

Deze ervaringen creëerden een criticus in jezelf van waaruit je met een innerlijke oordelende blik naar jezelf, je medemensen en de wereld kijkt.

En net dat is geen mildheid. 

Heb jij ooit ervaren dat iemand naar jou uitvloog omdat je iets niet direct begreep? Blijf jij op deze manier naar jezelf kijken of kan je zelf hierin in mildheid begeleiden? 

Zie jij hoe andere iets aanpakken en denkt dat kan anders? Wil jij dit veranderen of kan je met mildheid naar de ander kijken? 

Word jij steeds boos op jezelf omdat je weer jouw geduld hebt verloren of kan je vol begrip zeggen: de volgende keer beter 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Lezing + opname
  €25
  €25
  0
  €0
 • Opname Lezing
  €25
  €25
  0
  €0
 • Lezing + opname (zelfde gezin)
  €20
  €20
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement