Over els

Ik was 15 jaar toen ik voor het eerst een vallende ster zag aan een meer in Duitsland, én ik deed spontaan een wens: “Ik wil mensen gelukkig maken”. 

Pas nu, vele jaren later, begrijp ik het belang van dat moment. Ik had mijn levensmissie onbewust gevoeld.
Die ster was een teken dat het tijd was om mijn reis aan te vatten naar de betekenis van geluk.
‘Gelukkig’ zijn én ‘in je kracht staan’, wat is dat eigenlijk ?

Vandaag, vele jaren en opleidingen later, heb ik geleerd dat ikzelf niet de sleutel ben om anderen gelukkig te maken.
Dat kan een mens enkel voor zichzelf doen. Ik heb wel geleerd ‘hoe’ ik anderen kan begeleiden naar ‘meer zichzelf zijn én meer in hun kracht staan’, zodat zij zich gelukkig kunnen voelen.

Vanuit een diepe interesse in het menselijk lichaam vatte ik mijn studies kinésitherapie aan met een specialisatiejaar Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx. Vanuit deze therapie ontdekte ik het principe dat lichaam en geest één zijn. Ik zag hoe je het lichaam als krachtige tool kan gebruiken om doorbraken in de geest te brengen.
Ik zag hoe mensen, klein én groot, openbloeiden en hoe hun zelfvertrouwen toenam.

Rond mijn 25ste kwam mijn spirituele leraar, Marie Diamond, op mijn pad.
Bij haar leerde ik de kunst van het visualiseren en ontwikkelde ik gaven als helderweten en werken met beeldende informatie van de ziel. Ik leerde er diepgaand met energie werken waardoor ik jarenlang zowel met het lichaam (via de kiné) als met de geest (energiewerk) aan de slag ging. Deze twee aspecten samen laten komen zorgt, iedere keer opnieuw, voor een groei die mensen op weg naar hun eigen geluk helpen. Elke keer dat dit lukt voel ik diep vanbinnen: Mission accomplished.

Loop jij vast in je groei?
Loop je vast in je onderneming?
Kom je steeds voor gelijkaardige uitdagingen te staan?
Voel je aan dat je ergens nog gelukkiger zou kunnen zijn?

Weet dan, dat dit natuurlijke processen zijn, waar we samen mee aan de slag kunnen gaan zodat jij terug rust, flow, ruimte, energie én kracht kan voelen. 

Neem de leiding in handen van je eigen leven. Jij zit immers aan het stuur!